מטבל פיצה פפרוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרמזן, אורגנו, גבינת מוצרלה באפלו בקוביות קטנות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו מטבל פיצה, פיצה פפרוני עשויה עם קרום פיצה חום חשיש, ו מטבל פיצה פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מוסיפים את שמן הזית לתבנית מטגנת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית וכשהוא חם מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
קולים עד לשקיפות.
3
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילה אדום, לבשל במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות משומר. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 25 דקות תוך ערבוב מדי פעם. כשהתערובת מסמיכה מערבבים פנימה את התבלינים הטריים והיבשים. מבשלים למשך 15 דקות נוספות ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.