קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול

מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול
מינסטרונה דגים עם רוטב עשבי תיבול נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.88 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 47 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי אורגנו, מלח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה מרהיב. נסו המבורגרים דגים עם רוטב עשבי תיבול, דג קלוי עם רוטב עשבי תיבול קל, ו דג מטוגן ברוטב עשבי תיבול מרוקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לדגים מינסטרונה: מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הכרישה, הגזר, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
שום, 2 קצוצים ואחד כתוששום, 2 קצוצים ואחד כתוש
בשר כתף חזירבשר כתף חזיר
3
מוסיפים את השעועית ואת מרק העוף. מבשלים עד שהמרק מתבשל והשעועית מחוממת, כ -5 דקות. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ומוסיפים אותם למרק המבעבע. מבשלים עד שהדג מבושל, כ -7 דקות תלוי בעובי הדג. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
לרוטב העשבים: בזמן שהדג מתבשל, שלבו את הפטרוזיליה, האורגנו, השום וחומץ היין האדום במעבד מזון. דופק את המכונה עד עשבי תיבול הם כמעט להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב בזמן שהמכונה פועלת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6
להגשה מצקת את המרק לקערות ומעליה כל מנה בכף מרוטב העשבים.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
מצקתמצקת
7
מגישים מיד.

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית חומוס משומר, שטוף סחוטשעועית חומוס משומר, שטוף סחוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר, קלופים ופרוסים דק (בערךגזר, קלופים ופרוסים דק (בערך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה שטוחהפטרוזיליה טרייה שטוחה1שן שוםשן שום2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות בגודל ביס שעועית ירוקהחתיכות בגודל ביס שעועית ירוקה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה (חלקים לבנים בלבד), פרוסים דק (בערךכרישה (חלקים לבנים בלבד), פרוסים דק (בערך1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי אורגנו טרייםעלי אורגנו טריים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות11 קילו קישואים,1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1kgsעד 6 פילה סנאפרעד 6 פילה סנאפר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים, חתוכים ופרוסים דק (בערךקישואים, חתוכים ופרוסים דק (בערך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את זינד-הומברכט קלקר פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -46 דולר לבקבוק.
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.