מינסטרונה קלה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 11. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם עגבניות משומרות, גבינת פרמזן, רוטב עגבניות ללא מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. נסו מינסטרונה קלה, מרק מינסטרונה קל, ו מרק מינסטרונה קל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו את הגזר, הסלרי והבצל בשמן וחמאה עד שהם רכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מערבבים פנימה את המרק, רוטב העגבניות, השעועית, העגבניות, הכרוב, הבזיליקום, הפטרוזיליה, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות. בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; לְנַקֵן.
מינסטרונה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.