מקלות בטטה אפויים
מקלות בטטה אפויים דורשים בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, וכל מתכון 30 יש 128 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 246 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פפריקה, בטטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 97%. נסו בטטה פרנץ ' טוסט מקלות, קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), ו בטטה אפויה פעמיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
בקערה גדולה מערבבים שמן זית ופפריקה.
מוסיפים מקלות תפוחי אדמה ומערבבים ביד לציפוי.
מניחים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש.