מרק אורז בר ברוקולי
מרק אורז בר ברוקולי נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תערובת ברוקולי, עוף ואורז, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 48%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק אורז בר ברוקולי, מרק אורז בר ברוקולי, ו מרק אורז בר ברוקולי עוף.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את האורז, תוכן של מנות תיבול ומים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות תוך ערבוב פעם אחת. מערבבים פנימה את הברוקולי, הגזר והבצל. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים מרק וגבינת שמנת. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים שקדים אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נומן רנרד ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![נומיין רנרד ברוט]()
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה