קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.33 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 573 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו לה קפה אייל סנט לואיס מרק בצל גראטין-זה חדש לקחת על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שמונה 12-אונקיית מרק חרס
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
2
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול מאוד או בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
3
מוסיפים חצי בצל ומפזרים 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. למעלה עם בצל הנותרים ומפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את עלי הדפנה ואת טימין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד בצל הם רכים מאוד רק מתחילים להפוך חום, על 1 שעה. (הבצל יתחיל להיצמד לתחתית התבנית ולהשחים לאחר כ-30 דקות; פשוט המשיכו לגרד אותם ולערבב אותם לשאר הבצל.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את היין לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא התאדה כמעט לחלוטין, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את מרק הבקר ו -1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים התאחדו והמרק עשיר, בערך 45 דקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. או לשמור על המרק חם על מבער נמוך או להתקרר לחלוטין, לקרר ולחמם מאוחר יותר. (את מבושל מרק יכול להיות בקירור עבור עד 2 ימים או מקורר וקפוא עבור עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
מניחים ארבעה חרס מרק על תבנית עם מסגרת וממלאים אותם בערך 3/4 מהדרך במרק חם. לצוף פרוסת לחם על גבי כל אחד לכסות עם גרוייר. צולים עד שהגרוייר חום זהוב (אל תיבהלו אם מרק כלשהו מבעבע), 2 עד 3 דקות. חזור על הפעולה עם שאר המרק, הלחם והגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
אחוז שומןאחוז שומן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®