מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.33 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 573 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו לה קפה אייל סנט לואיס מרק בצל גראטין-זה חדש לקחת על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שמונה 12-אונקיית מרק חרס
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול מאוד או בסיר על אש בינונית.
מוסיפים חצי בצל ומפזרים 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. למעלה עם בצל הנותרים ומפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל יותר.
מוסיפים את עלי הדפנה ואת טימין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד בצל הם רכים מאוד רק מתחילים להפוך חום, על 1 שעה. (הבצל יתחיל להיצמד לתחתית התבנית ולהשחים לאחר כ-30 דקות; פשוט המשיכו לגרד אותם ולערבב אותם לשאר הבצל.)
מוסיפים את היין לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא התאדה כמעט לחלוטין, כ -4 דקות.
מוסיפים את מרק הבקר ו -1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים התאחדו והמרק עשיר, בערך 45 דקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. או לשמור על המרק חם על מבער נמוך או להתקרר לחלוטין, לקרר ולחמם מאוחר יותר. (את מבושל מרק יכול להיות בקירור עבור עד 2 ימים או מקורר וקפוא עבור עד 1 חודש.)
מניחים ארבעה חרס מרק על תבנית עם מסגרת וממלאים אותם בערך 3/4 מהדרך במרק חם. לצוף פרוסת לחם על גבי כל אחד לכסות עם גרוייר. צולים עד שהגרוייר חום זהוב (אל תיבהלו אם מרק כלשהו מבעבע), 2 עד 3 דקות. חזור על הפעולה עם שאר המרק, הלחם והגרוייר.