מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 1265 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. לכו לחנות והרימו כרישה, ציר בקר, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו צלעות קצרות מזוגגות חרדל עם צ'יפס, צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הצלעות הקצרות: מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.זורקים את הצלעות הקצרות עם הקמח ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרות
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים את שמן הקנולה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוס
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
4
מעבירים לצלחת.
5
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל הקצוץ והכרישה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה קלה כ -4 דקות. מחזירים את הצלעות הקצרות לסיר ומערבבים פנימה את ענפי הטימין, עלה הדפנה, השום ורסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צלעות בקר קצרות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הציר ומחזירים לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהצלעות הקצרות נופלות מהעצם, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
1 כף גדושה פלפל לבן
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
בינתיים, קרמל את הבצל: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את הבצל הפרוס, מנמיכים את האש לנמוכה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, כ 2 שעות, 30 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים נתז מים ומגרדים את כל החלקים השחומים מהסיר, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
בסיום הצלעות הקצרות מוציאים מהמרק בעזרת כף מחוררת, מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר מעט. מסננים את המרק, משליכים את המוצקים. לגרוס את הבשר, להשליך את העצמות, ולזרוק עם 1 כוס מרק. שמרו את המרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
12
מוסיפים את עלי הטימין והשרי לבצל המקורמל. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -3 דקות; מוסיפים את המרק השמור ומבשלים 30 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל. רזה את השומן מהחלק העליון של המרק. מערבבים פנימה את החומץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ.מחלקים את המרק בין 6 קערות אטומות לתנור; כף כ 1/3 כוס בשר מגורר למרכז כל אחת, ואז מעליו 2 פרוסות טוסט, גוזמים את הלחם במידת הצורך. למעלה כל אחד עם 2 פרוסות גבינה, נותנים את הגבינה לתלות על הצד של הקערה.