קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות

מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות
מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 1265 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. לכו לחנות והרימו כרישה, ציר בקר, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו צלעות קצרות מזוגגות חרדל עם צ'יפס, צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הצלעות הקצרות: מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.זורקים את הצלעות הקצרות עם הקמח ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים את שמן הקנולה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4
מעבירים לצלחת.
5
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל הקצוץ והכרישה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה קלה כ -4 דקות. מחזירים את הצלעות הקצרות לסיר ומערבבים פנימה את ענפי הטימין, עלה הדפנה, השום ורסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הציר ומחזירים לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהצלעות הקצרות נופלות מהעצם, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
בינתיים, קרמל את הבצל: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את הבצל הפרוס, מנמיכים את האש לנמוכה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, כ 2 שעות, 30 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים נתז מים ומגרדים את כל החלקים השחומים מהסיר, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
בסיום הצלעות הקצרות מוציאים מהמרק בעזרת כף מחוררת, מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר מעט. מסננים את המרק, משליכים את המוצקים. לגרוס את הבשר, להשליך את העצמות, ולזרוק עם 1 כוס מרק. שמרו את המרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
12
מוסיפים את עלי הטימין והשרי לבצל המקורמל. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -3 דקות; מוסיפים את המרק השמור ומבשלים 30 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל. רזה את השומן מהחלק העליון של המרק. מערבבים פנימה את החומץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
13
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ.מחלקים את המרק בין 6 קערות אטומות לתנור; כף כ 1/3 כוס בשר מגורר למרכז כל אחת, ואז מעליו 2 פרוסות טוסט, גוזמים את הלחם במידת הצורך. למעלה כל אחד עם 2 פרוסות גבינה, נותנים את הגבינה לתלות על הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה ומבעבעת, כ -10 דקות. למעלה עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
צילום: כריסטינה הולמס

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי בשר דל נתרןמלאי בשר דל נתרן907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)עצם בבשר צלעות קצרותעצם בבשר צלעות קצרות2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1גזר, קצוץגזר, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרי יבששרי יבש2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6ריבס, קצוץ טרי או קפואעירית טרייה קצוצה, לציפויעירית טרייה קצוצה, לציפוי1ראששום, חצייה חצויהשום, חצייה חצויה170(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)12 פרוסות גבינת גרוייר איכותית (בערך12 פרוסות גבינת גרוייר איכותית (בערך6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1כרישה, קצוץכרישה, קצוץ6בצל ספרדי, פרוס דקבצל ספרדי, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ שריחומץ שרי12פרוסותלחם שאור, קלוילחם שאור, קלוי4sprigsטימין, בתוספת 1 כף עלי טימיןטימין, בתוספת 1 כף עלי טימין1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ