קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות55
ציון בריאות1
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
מרק דגים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 55 מנות. עם 49 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בקלה, אולד ביי, מיץ צדפות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-145 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: למות בשביל מרק דגים., מרק דגים, ו מרק הדגים של Jfk.

הוראות

1
מחממים שמן וחמאה בתחתית סיר גדול (6-qt) בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את היין, אם משתמשים בו, ומגבירים את החום, מבשלים, שנחשף עד שהיין מצטמצם בחצי. (אם לא באמצעות יין, להוסיף 1/4 כוס מים עם מיץ צדפות.)2
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפותמיץ צדפות
מיםמים
ייןיין
1
מוסיפים את תפוחי האדמה, מיץ צדפות, עלה דפנה, טימין, מלח ופלפל, ותבלינים המפרץ הישן. (תפוחי האדמה צריכים להיות רק בקושי מכוסה בנוזל בסיר. אם לא, להוסיף מים כך שהם.) להביא מבשלים, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה כמעט נעשה, על 10-15 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ צדפותמיץ צדפות
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
קרם חום: בסיר נפרד, לחמם את הקרם עד מהביל (לא רותח).4
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
מוסיפים את הדג לסיר תפוחי האדמה ומוסיפים את השמנת המחוממת. חזור לתנור. מבשלים על אש נמוכה, חשוף, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.שים עין על החום! אם אתה משתמש קרם כבד ישר אתה צריך להיות מסוגל בקלות רבה יותר כדי למנוע קימורים, גם אם המרק מתחיל לרתוח. אבל אם אתה מחליף שמנת קלה, חצי וחצי, או חלב, התערובת תהיה קרסול סביר אם הוא מקבל ליד נקודת רתיחה (אחת הסיבות שאני אוהב להשתמש קרם כבד ישר). שמור על הטמפרטורה כך שזה בקושי מקבל מעלה אדים, אבל לא רותח.כאשר הדג הוא רק מבושל דרך, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
תפוח אדמהתפוח אדמה
דגיםדגים
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
2
מערבבים את הפטרוזיליה. הטעמים ישתפרו אם המרק יניח 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרקמרק
3
מגישים עם לחם פריך או קרקרים צדפות (לא לגרסה ללא גלוטן).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
לחם פריךלחם פריך

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1אוראו ממולאים כפוליםOld Bay (אופציונלי, יכול להשתמש קצת פפריקה וקורטוב של קאיין)Old Bay (אופציונלי, יכול להשתמש קצת פפריקה וקורטוב של קאיין)0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1אוראו ממולאים כפולים1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקלה*, או דגים לבנים המשרד אחרים, עצמות הסיכה הוסרו, פילה לחתוך לחתיכות 2 אינץבקלה*, או דגים לבנים המשרד אחרים, עצמות הסיכה הוסרו, פילה לחתוך לחתיכות 2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש (אופציונלי)יין לבן יבש (אופציונלי)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה11 כף אורגנו מיובשטימין טרי, או 1 כפית טימין מיובשטימין טרי, או 1 כפית טימין מיובש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב בינוני, קצוץ( אודותבצל צהוב בינוני, קצוץ( אודות567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה זהב יוקון גדולים (על, קלופים, לחתוך לקוביות 3/4 אינץתפוחי אדמה זהב יוקון גדולים (על, קלופים, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.