מרק דגים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 55 מנות. עם 49 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בקלה, אולד ביי, מיץ צדפות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-145 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: למות בשביל מרק דגים., מרק דגים, ו מרק הדגים של Jfk.
הוראות
1
מחממים שמן וחמאה בתחתית סיר גדול (6-qt) בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את היין, אם משתמשים בו, ומגבירים את החום, מבשלים, שנחשף עד שהיין מצטמצם בחצי. (אם לא באמצעות יין, להוסיף 1/4 כוס מים עם מיץ צדפות.)2
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
מים
יין
1
מוסיפים את תפוחי האדמה, מיץ צדפות, עלה דפנה, טימין, מלח ופלפל, ותבלינים המפרץ הישן. (תפוחי האדמה צריכים להיות רק בקושי מכוסה בנוזל בסיר. אם לא, להוסיף מים כך שהם.) להביא מבשלים, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה כמעט נעשה, על 10-15 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ צדפות
עלי דפנה
תפוח אדמה
טימין
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
קרם חום: בסיר נפרד, לחמם את הקרם עד מהביל (לא רותח).4
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
מוסיפים את הדג לסיר תפוחי האדמה ומוסיפים את השמנת המחוממת. חזור לתנור. מבשלים על אש נמוכה, חשוף, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.שים עין על החום! אם אתה משתמש קרם כבד ישר אתה צריך להיות מסוגל בקלות רבה יותר כדי למנוע קימורים, גם אם המרק מתחיל לרתוח. אבל אם אתה מחליף שמנת קלה, חצי וחצי, או חלב, התערובת תהיה קרסול סביר אם הוא מקבל ליד נקודת רתיחה (אחת הסיבות שאני אוהב להשתמש קרם כבד ישר). שמור על הטמפרטורה כך שזה בקושי מקבל מעלה אדים, אבל לא רותח.כאשר הדג הוא רק מבושל דרך, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
קרם
תפוח אדמה
דגים
חלב
מרק
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סיר
2
מערבבים את הפטרוזיליה. הטעמים ישתפרו אם המרק יניח 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
מרק
3
מגישים עם לחם פריך או קרקרים צדפות (לא לגרסה ללא גלוטן).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.