מרק חזרת: Zuppa di Raffano עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1359 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 101 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוחי אדמה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי פרג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קובלר אוכמניות קל של BJ כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק Zuppa Toscana, מרק Zuppa Toscana, ו מרק Zuppa Toscana (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מרק עם תחתית כבדה, 6 ליטר, מחממים את השומן ואת גרגר האבק עד לעישון מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ספק
שומן חזיר
3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך אבל לא חום, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, 1/2 כוס חזרת, ציר עוף, שמנת ויין ומביאים לרתיחה. מרתיחים 15 דקות וחום נמוך יותר בינוני. לבשל רק מתחת לרתיחה במשך 1 שעה, עד תפוחי האדמה התפרקו. מתבלים עם מלח ופלפל ומקשטים עם בצל ירוק, נשארים חזרת טרי, וזרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כוס חזה הודו מבושל מגורר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
6
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.