מרק חתונה איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פקורינו רומנו, פסטה כמו טובטיני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
עבור כדורי הבשר, מניחים את העוף הקרקע, נקניק, פירורי לחם, שום, פטרוזיליה, פקורינו, פרמזן, חלב, ביצה, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה ולשלב בעדינות עם מזלג. עם כפית, ירידה 1 עד 1 1/4 אינץ ' כדורי בשר על מחבת גיליון מצופה נייר קלף. (אתה צריך להיות על 40 כדורי בשר. הם לא צריכים להיות עגולים בצורה מושלמת.)
מרכיבים שתצטרך
עוף טחון
פירורי לחם
כדורי בשר
פקורינו
פטרוזיליה
נקניק
שום
פלפל
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קערה
מחבת
4
אופים במשך 30 דקות, עד מבושל דרך ושחמה קלות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בינתיים, למרק, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-נמוך בסיר מרק כבד-תחתית גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי וטחון עד מרכך, 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
7
מוסיפים את ציר העוף והיין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
יין
8
מוסיפים את הפסטה למרק המבשל ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
פסטה
9
מוסיפים את השמיר הטרי ולאחר מכן את כדורי הבשר למרק ומבשלים במשך 1 דקה. טעם של מלח ופלפל. מערבבים את התרד הטרי ומבשלים 1 דקה, עד התרד הוא רק נבול. מצקת לתוך קערות מרק ומפזרים כל מנה עם פרמזן מגורר נוסף.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.