מרק עוף II הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך אטריות ביצים, מים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . מתכונים דומים: מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק העוף של מייל אנד עם מרק מנדל, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים ומניחים ירכיים עוף בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הבשר נופל מן העצם, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
מים
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוציאים עוף, חותכים בשר ומחזירים בשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מערבבים ב bouillon עוף, בצל, שום, סלרי, גזר ופלפל; מבשלים עד ירקות רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
פלפל
ירק
גזר
סלרי
שום
בצל
4
מערבבים בתרד קפוא ומבשלים עד למכרז, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפוא
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
ניקוז ושמורה.
7
מערבבים tortellini לתוך מרק ומבשלים עד מכרז, 10 עד 15 דקות. מערבבים אטריות ביצים שמורות, מלח ופלפל.