המתכון צמחוני מערב אפריקה מרק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אפריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 318 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, חומוס, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: מרק בוטנים מערב אפריקה, מרק בוטנים מערב אפריקה, ו מרק בוטנים מערב אפריקה.
הוראות
1
מניחים בוטנים במעבד מזון; תהליך עד חלקה (כ 2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים בצל; מטגנים 7 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים חמאת בוטנים, תפוחי אדמה, ואת 6 המרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
פינוטג', שנין בלאן וריזלינג הן בחירות נהדרות לאפריקאי. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. אתה יכול לנסות רדלי & פינץ ' פינו Profs. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.