מרק תירס עוף הולנדי פנסילבניה הטוב ביותר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 626 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 473 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סלרי, אגוז מוסקט טחון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו פאי עוף הולנדי בפנסילבניה, פאי עוף הולנדי בפנסילבניה, ו לחמניות תה הולנדיות בפנסילבניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול על אש בינונית, שלבו עוף, מים, בצל, סלרי, מלח, אגוז מוסקט ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 2 שעות, הוספת מים לפי הצורך, עד עוף הוא רך מאוד.
בקערה בינונית מקציפים את הביצה שנותרה עד לקבלת צבע בהיר. מקציפים קמח וחלב עד לקבלת תערובת חלקה. זרוק את הבלילה בכפיות חלקיות למרק חם להכנת כופתאות קטנות (1/4 -1 / 2 אינץ'). מבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 2 עד 5 דקות, עד שהכופתאות שומרות על צורתן וצפות אל פני השטח. מערבבים פנימה ביצה מבושלת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה