מרק תירס ושרימפס עם פירה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.19 דולר למנה. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, שרימפס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו הליבוט עם רוטב צ'אודר תירס ושמנת חמוצה ומחית עירית, מרק שרימפס ותירס, ו מרק שרימפס ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, הגזר והשום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את זרעי המרק והשמיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרע שמיר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מומלחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר יחד עם 3/4 כפית מהמלח וקורט פלפל. מועכים את תפוחי האדמה על אש נמוכה מאוד, ומשלבים בהדרגה את החמאה ו -3 / 4 כוס השמנת. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים למרק את התירס ו -1 / 2 כפית המלח ומבשלים, מכוסים, עד שהתירס פשוט רך, כ -15 דקות. במעבד מזון או בבלנדר, מחית את החמין ואז שופך אותו חזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את השרימפס ואת 3/4 כפית המלח הנותרת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרימפס כמעט נעשה, על 1 דקה. מערבבים פנימה את יתרת 1/4 כוס השמנת, הפטרוזיליה ו -1 / 8 כפית הפלפל ומחזירים רק לרתיחה. מחממים מחדש את תפוחי האדמה, במידת הצורך. כף אותם למרכז ארבע קערות ושפוך את החמין סביבם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צ אודר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
המלצת יין: המתיקות הקלה של התירס ועושר השמנת או החלב דורשים יין לבן טעים, אך הימנעו מאליים, העלולים להתנגש עם השרימפס. ניו יורק, אורגון או ריזלינג גרמני יעבדו טוב.