משמש-שקדים גורפ
משמש-שקדים גורפ נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צימוקים זהובים, דבש, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: גורפ, קוקוס " גורפ, ו מאפינס גורפ.
הוראות
קו מחבת ג ' לי רול עם לסכל; לסכל מעיל עם ספריי בישול.
מערבבים שיבולת שועל, שקדים ואגוזים בקערה בינונית.
מניחים דבש וחמאה בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות או עד מעורבב וחלק, ערבוב מדי פעם.
טפטוף תערובת דבש על תערובת שיבולת שועל; לזרוק מעיל.
תערובת מורחת במחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות; מערבבים.
אופים 10 דקות נוספות או עד השחמה קלה. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל. מערבבים דובדבנים, משמשים וצימוקים.
שלב שיבולת שועל נמדדת ואגוזים
מערבבים פירות יבשים לתערובת שיבולת שועל