מתלה קלאסי של כבש
מתלה קלאסי של כבש נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1064 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, שמן זית כתית מעולה, טימין, ושום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו צלעות כבש.
הוראות
טלה במרינדה לשפשף: Rub rib rack(ים) בכל רחבי עם תערובת של רוזמרין, טימין, ושום.
מפזרים פלפל שחור טחון טרי.
מניחים בשקית ניילון עבה עם שמן זית.
מורחים שמן סביב כך שהוא מצפה מתלה כבש (ים) בכל רחבי. לסחוט כמה שיותר אוויר ככל שאתה יכול מן התיק ולאטום.
מניחים במיכל כך שאם התיק דולף, המיכל תופס את הדליפה.
אם אתה רוצה, שים את זה במקרר למשך הלילה. או, אם אתה לא משרה לילה, תן מתלה כבש(ים) לשבת במרינדה לשפשף כפי שהוא מגיע לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
הסר מתלה כבש מהמקרר 1 1/2 עד 2 שעות לפני שאתה מבשל אותו, כך שהוא מגיע טמפ חדר. (אם הבשר הוא לא בטמפרטורת החדר זה יהיה קשה לו לבשל באופן שווה.)
מחממים תנור ל 232°, מסדרים את מתלה התנור כך שה יהיה באמצע התנור.
להבקיע את השומן, מפזרים מלח ופלפל, לעטוף את העצמות בנייר כסף, מקום בצד שומן פאן למעלה: להבקיע את השומן, על ידי ביצוע חתכים רדודים חדים דרך השומן, במרווחים על סנטימטר זה מזה.
מפזרים את המדף בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מניחים את צד העצם מתלה כבש למטה (צד שומן למעלה) על מחבת צלייה מרופדת בנייר כסף. לעטוף את הצלעות חשופות בנייר כסף קטן, כך שהם לא לשרוף.
צלי קודם בחום גבוה לחום, ואז להפחית את החום כדי לסיים:
מניחים את הצלי בתנור צלי ב 232° במשך 10 דקות (יותר אם צלייה יותר מתלה אחד), או עד פני השטח של הצלי הוא השחמה יפה.
ואז להוריד את החום ל 149°. לבשל במשך 10-20 דקות יותר (בהתאם לגודל של מתלה כבש, אם אתה צלייה יותר מתלה אחד, וכמה נדיר או עשוי היטב אתה רוצה כבש שלך), עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר125 על מתלה נדיר או135 עבור נדיר בינוני נדיר.
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף ולתת מנוחה במשך 15 דקות.
חותכים צלעות כבש מן המדף על ידי חיתוך בין העצמות.