נגיסות קינוח מוקה אגוזים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 70 מנות. אם יש לך שמן צמחי, תערובת בראוני שוקולד פאדג'בגודל משפחתי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, אגוזי לוז-מוקה דאקואז, ו מוקה מוקה אגוזים שייק.
הוראות
1
תנור חום ל 350 מעלות F. מעיל 15 x 10 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
הכן תערובת בראוני על פי הוראות החבילה באמצעות שמן, מים וביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוני
מים
ביצה
שמן בישול
3
מורחים באופן שווה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים 17 עד 20 דקות או עד להגדיר במרכז. מגניב 15 דקות. להקפיא 30 דקות כדי להפוך חיתוך קל יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מיקרוגל שוקולד צ ' יפס במיקרוגל בינוני-קערה בטוחה על 45 שניות גבוהות או עד נמס וחלק כאשר עורר. מערבבים בחלב מרוכז ממותק, ממרח אגוזי לוז, מלח ושקד לחלץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
שוקולד צ ' יפס
ממרח אגוזי לוז
תמצית שקדים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
6
לקצץ קצוות של בראוניז.
7
חותכים לתוך 70 (1 1/4 אינץ') ריבועים. לארגן על מגש הגשה.
8
מניחים תערובת אגוזי לוז שוקולד בשקית לקשט מצויד קצה כוכב בינוני. צינור מתערבל על גבי כל בראוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
אגוזי לוז
9
מקשטים כל אחד עם 1 חתיכת אגוזי לוז קצוץ, אם תרצה בכך.