צריך ללא גלוטן ומרק טבעוני? נזיד שעועית וחומוס טוניסאי יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, פפריקה, שעועית חיל הים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: נזיד חומוס טוניסאי עם גזר וחולצות, כורכום והאריסה, חומוס בהשראת טוניסיה וסלט תפוחי אדמה, ו ארוחת ערב: מרק חומוס טוניסאי.
הוראות
1
לנקז ולהמשיך עם המתכון.
2
מניחים את השעועית סחוטה חומוס לתוך סיר הלחץ עם המים. להביא ללחץ גבוה ולבשל במשך 12 דקות. אפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. (על הכיריים למעלה, לבשל עד השעועית הם רכים, הוספת מים נוספים לפי הצורך. אפשר בערך 2 שעות בשביל זה. בעוד השעועית מתבשלת, מרסס מחבת לא-דביקה או מחבת מתובלת היטב, ובצל מוקפץ עד שהם מתחילים להשחים. מערבבים את השום והעגבניות, ומבשלים עוד 10 דקות (5 דקות עבור עגבניות שימורים).
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מוסיפים את תערובת העגבניות, הדלעת, האריסה והתבלינים לשעועית ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד הדלעת הוא מאוד רך, על 30 דקות.