תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria). מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פקורינו רומנו, קמח, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ניוקי אלה רומנה, ו ניוקי אלה סורנטינה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל תפוחי האדמה בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעוד עדיין חם, לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להביא על 6 ליטרים לרתיחה. הכינו אמבט קרח עם 6 כוסות מי קרח ו-6 כוסות מים בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
הפוך באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים בכל רחבי עם הקמח. לשבור את הביצה למרכז הבאר, להוסיף את המלח, ו, באמצעות מזלג, מערבבים לתוך הקמח ותפוחי אדמה כאילו אתה עושה פסטה. לאחר הביצה מעורבבת, להביא את הבצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות, עד הכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחלקים את הבצק ל 2 כדורים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
5
מגלגלים כל כדור לחבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות באורך 1 אינץ'. להעיף את החתיכות של מזלג או לאורך הצד הקעור של פומפיה גבינה להבקיע את הצדדים. זרוק את חתיכות הבצק לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים על פני השטח, על 1 דקה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הניוקי לאמבט הקרח. בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת חבלים, חיתוך חתיכות 1 אינץ', ולהעיף אותם מזלג. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו ויאפשרו להם לשבת כמה דקות באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
רוטב חמוציות, להגשה
זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מסננים את הניוקי ומעבירים לקערת ערבוב. לזרוק עם שמן קנולה ואת החנות מכוסה במקרר עד 48 שעות או עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
7
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
8
מוסיפים את הפנצ 'טה, פורצ' יני, שום, בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה ובשר הנקניק ומבשלים מעל חום גבוה עד לנקניק וירקות משוחים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלעות חזיר או צלעות חזיר מעצם עצם)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את היין האדום, נותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הפלפל. התאם את התיבול במלח ופלפל וחום נמוך יותר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אבקת זרעי אהבה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
10
בואו לבשל במשך 45 דקות.
11
בינתיים, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
ברגע שהרוטב מתעבה לעקביות הנכונה, מסירים את הניוקי מהמיכל ומבשלים במים הרותחים עד שהם צפים באגרסיביות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן
13
מסננים את הניוקי ומוסיפים לרוטב המבשל. לזרוק בעדינות על חום 30 שניות מעיל, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם פקורינו מגורר טרי לשרת.