ניוקי אל ראגו די ספפי (כופתאות תפוחי אדמה עם רגו דיונון)
המתכון ניוקי אל ראגו di Seppie (כופתאות תפוחי אדמה עם רגו דיונון) מוכן בערך 2 שעות ו 1 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1069 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמן זית, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. וזה די טוב. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה פריך עם פסטרמה ראגו, ו ניוקי בטטה עם ראגו חזיר.
הוראות
הכן את הניוקי על פי המתכון ולהחזיק בשמן עד מוכן לבשל.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ואת הבצל ואת הזיעה 6 דקות, עד רך שקוף.
מוסיפים את הקורנית ואת דיונון ולהגדיל את החום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב קבוע, במשך 5 דקות יותר.
מוסיפים את היין והמלח והפלפל לפי הטעם ומפחיתים את החום בחזרה לרתיחה. לבשל, חשופה, במשך 40 דקות, עד התערובת הפכה של עקביות ראגו, התאמת הלחות עם קצת יותר יין או שמן זית לפי הצורך.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את הניוקי במים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים באגרסיביות, על 2 דקות.
מסננים את הניוקי, שומרים את מי הבישול, ומוסיפים אותם למחבת עם הראגו.
מוסיפים מעט מי בישול אם הרוטב סמיך מדי. לזרוק מעל חום בינוני-גבוה 30 שניות, ולאחר מכן לשרת מיד 4 קערות פסטה מחוממות.
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעוד עדיין חם, לקלף ולעבור דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
הגדר 6 ליטרים של מים להרתיח בסיר ספגטי גדול. הגדר אמבט קרח עם 6 כוסות קרח ו 6 כוסות מים ליד מים רותחים.
הפוך היטב במרכז תפוחי אדמה ומפזרים בכל רחבי בקמח, באמצעות כל הקמח.
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר באמצעות מזלג, מערבבים לתוך קמח ותפוחי אדמה, בדיוק כמו ביצוע פסטה רגילה. ברגע ביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד הכדור יבש לגעת.
רול כדורי בייסבול בגודל של בצק לתוך פינים בקוטר 3/4 אינץ 'לחתוך פינים לחתיכות ארוכות 1 אינץ'. הקפיצו חתיכות מהמזלג או הצד הקעור של פומפיית הגבינה עד לסיום הפילה. זרוק חתיכות אלה לתוך מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים (כ 2 דקות). בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת פינים, חיתוך לחתיכות 1 אינץ ' ו flicking את המזלג. כמו ניוקי לצוף לחלק העליון של מים רותחים, להסיר אותם לאמבט קרח. המשך עד שכולם התקררו.
בואו לשבת כמה דקות באמבטיה ולנקז מקרח ומים. לזרוק עם 1/2 כוס שמן קנולה ולאחסן מכוסה במקרר עד 48 שעות עד מוכן לשרת.