מתכון בזיליקום ניוקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריקוטה-ניוקי בזיליקום, ניוקי בזיליקום עגבניות, ו ניוקי דלעת עם בזיליקום ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את תפוחי האדמה המיידיים עם 1 כוס מים חמים בקערה באמצעות מזלג; להפריש עד תפוחי אדמה לספוג את הנוזל, 3 דקות. בינתיים, מחית את בזיליקום ו 1/4 כוס מים קרים בבלנדר עד חלקה. מערבבים את מחית בזיליקום, ביצה, פקורינו ו 1 כף מלח לתוך תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
פקורינו
3 שיני שום, 2 קצוצות ו-1 כתושות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
2
תל 3/4 כוס קמח על פני השטח; להוסיף את תערובת תפוחי אדמה ללוש יחד עד חלקה, בהדרגה הוספת 1/4 כוס קמח הנותרים. מחלקים את הבצק ל 3 מנות; מגלגלים כל אחד ללוג בקוטר 1 אינץ ' (אבק עם קמח, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
3 שיני שום, 2 קצוצות ו-1 כתושות
זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
דראגי פנינה לבנות
3
חותכים כל יומן לחתיכות 1/2 אינץ'; מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף ומקררים בעת ביצוע הרוטב (או להקפיא עד 1 חודש).
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מוסיפים את הצנוברים; מטגנים עד קלוי, מערבלים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
3
מעבירים את האגוזים עם כפית מחוררת למגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מוסיף את שאלוט ושום למחבת ומבשלים עד רך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(להשאיר אם קטן)
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
5
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל וזורקים; מבשלים עד שהעגבניות רכות, 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
מבשלים את הניוקי בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד במכרז, על 1 דקה לאחר שהם צפים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
8
לנקז ולזרוק עם הרוטב. למעלה עם צנוברים קלויים ועוד בזיליקום פקורינו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.