ניוקי דלעת פריזאי הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1631 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 99 גרם שומן. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 8 אוהדים. אם יש לך שמן זית, ביצים, גבינת פרמז'ן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו ניוקי פריזאיname, סופלה ניוקי פריזאיname, ו ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור ניוקי פריזאי בסיר רוטב שאינו מגיב, מוסיפים מים, חמאה ומלח 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
2
חום בגובה בינוני. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף קמח בבת אחת. מערבבים במהירות ובעקביות עם כף עץ, עד שהבצק מתרחק מהצדדים והחלק התחתון של המחבת נקי ללא בצק דבק אליו. הבצק צריך להיות מבריק וחלק. כבה את החום ולהמשיך לערבב במהירות במשך 5 דקות, להתאדות לחות מהבצק. מיד להעביר את הבצק למיקסר חשמלי עם מצורף משוט.
הוסף 3 ביצים גדולות, אחת בכל פעם, מכות בין נמוך ובינוני, מחכה לכל ביצה להיות משולב לחלוטין לפני הוספת הבא. כאשר הבצק מלוכד, מניחים לתוך שקית מאפה עם קצה עגול 5/8 אינץ'. להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מחזיק את שקית מאפה על קצה הסיר של מים, לסחוט שקית לחתוך בצק לתוך כופתאות 1 אינץ ' עם סכין קילוף. אפשר חתיכות ליפול ישירות לתוך המים. עבודה בקבוצות של 15-20 חתיכות. כאשר הניוקי לצוף אל פני השטח, לאפשר לצוד במשך 2 דקות יותר. לאחר מכן להסיר חתיכות עם כף מחוררת או מסננת לתבנית אפייה משומנת היטב. טעם אחד עבור רוך הרצוי לפני שתמשיך. כאשר כל הניוקי סיימו לצוד, להתקרר במקרר לפחות 1 שעה. לכסות עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
בצק
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
6
לדלעת צלויה
מרכיבים שתצטרך
דלעת
7
הסר את העור ואת הזרעים של סוג אפייה קטן של דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
8
חותכים לחתיכות 5-6 אינץ', לזרוק עם שמן זית ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים בתנור 350 עד רך רק כאשר פירסינג עם סכין קיצוץ.
מוסיפים 1 כף מיץ לימון, 1 כפית מלח ומכסים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר את התפוחים מן הנוזל הלא חוקי להתקרר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
14
חותכים את תפוחים מקורר לקוביות 3/4 אינץ'. עבור קיטור רוטב דלעת או צלי 2 כוסות של בשר דלעת קלוף, זרע עד מבושל לחלוטין רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
15
להעביר דלעת מבושל בצל מקורמל לבלנדר ומחית עם מלח, פלפל, מיץ לימון ומניות ירקות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
16
הוסף מספיק מלאי כדי ליצור עקביות רוטב עבה. להפחתת בלסמי סיידר לבן בסיר רוטב לא תגובתי, לשלב 1 כוס חומץ בלסמי לבן 1 כוס חומץ תפוחים תפוחים. להפחית בחצי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי לבן
17
הוסף סיידר תפוחים 1 כוס ולהפחית בחצי שוב. הפעל חום עד בינוני ולהפחית את התערובת לעקביות של סירופ מייפל.
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.