קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות59
מגזין

ניוקי דלעת פריזאי

ניוקי דלעת פריזאי
ניוקי דלעת פריזאי הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1631 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 99 גרם שומן. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 8 אוהדים. אם יש לך שמן זית, ביצים, גבינת פרמז'ן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו ניוקי פריזאיname, סופלה ניוקי פריזאיname, ו ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס וקישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ניוקי פריזאי בסיר רוטב שאינו מגיב, מוסיפים מים, חמאה ומלח 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2
חום בגובה בינוני. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף קמח בבת אחת. מערבבים במהירות ובעקביות עם כף עץ, עד שהבצק מתרחק מהצדדים והחלק התחתון של המחבת נקי ללא בצק דבק אליו. הבצק צריך להיות מבריק וחלק. כבה את החום ולהמשיך לערבב במהירות במשך 5 דקות, להתאדות לחות מהבצק. מיד להעביר את הבצק למיקסר חשמלי עם מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים 1 כפית מלח, חרדל דיז ' ון, עשבי תיבול קצוצים וזרע שומר טחון.
מרכיבים שתצטרך
שומר קרקעשומר קרקע
עשבי תיבולעשבי תיבול
4
מערבבים על נמוך במשך 1 דקה.
5
הוסף 3 ביצים גדולות, אחת בכל פעם, מכות בין נמוך ובינוני, מחכה לכל ביצה להיות משולב לחלוטין לפני הוספת הבא. כאשר הבצק מלוכד, מניחים לתוך שקית מאפה עם קצה עגול 5/8 אינץ'. להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מחזיק את שקית מאפה על קצה הסיר של מים, לסחוט שקית לחתוך בצק לתוך כופתאות 1 אינץ ' עם סכין קילוף. אפשר חתיכות ליפול ישירות לתוך המים. עבודה בקבוצות של 15-20 חתיכות. כאשר הניוקי לצוף אל פני השטח, לאפשר לצוד במשך 2 דקות יותר. לאחר מכן להסיר חתיכות עם כף מחוררת או מסננת לתבנית אפייה משומנת היטב. טעם אחד עבור רוך הרצוי לפני שתמשיך. כאשר כל הניוקי סיימו לצוד, להתקרר במקרר לפחות 1 שעה. לכסות עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
6
לדלעת צלויה
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
7
הסר את העור ואת הזרעים של סוג אפייה קטן של דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
8
חותכים לחתיכות 5-6 אינץ', לזרוק עם שמן זית ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים בתנור 350 עד רך רק כאשר פירסינג עם סכין קיצוץ.
10
הסר מהתנור ולתת מגניב.
11
חותכים דלעת מקורר לקוביות 3/4 אינץ'. עבור קליפת תפוח קלוי ורבע תפוח, הסרת הליבה כולה. שים תפוח ומיץ תפוחים בסיר רוטב שאינו מגיב.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
12
מוסיפים 1 כף מיץ לימון, 1 כפית מלח ומכסים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר את התפוחים מן הנוזל הלא חוקי להתקרר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
14
חותכים את תפוחים מקורר לקוביות 3/4 אינץ'. עבור קיטור רוטב דלעת או צלי 2 כוסות של בשר דלעת קלוף, זרע עד מבושל לחלוטין רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
15
להעביר דלעת מבושל בצל מקורמל לבלנדר ומחית עם מלח, פלפל, מיץ לימון ומניות ירקות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
16
הוסף מספיק מלאי כדי ליצור עקביות רוטב עבה. להפחתת בלסמי סיידר לבן בסיר רוטב לא תגובתי, לשלב 1 כוס חומץ בלסמי לבן 1 כוס חומץ תפוחים תפוחים. להפחית בחצי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן
17
הוסף סיידר תפוחים 1 כוס ולהפחית בחצי שוב. הפעל חום עד בינוני ולהפחית את התערובת לעקביות של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
18
בואו מגניב.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מנופהקמח לכל מטרה, מנופה5פחית 1 400 גרם של עגבניות חתוכות לקוביות במיץ עגבניותתפוח צלויתפוח צלוי2כרוב ניצנים blanched ו לרבעיםכרוב ניצנים blanched ו לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכרחבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכר6(חוֹרֶף)חבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכרחבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכר1WES E אומנויות השפה האנגליתגבינת פרמזן מגוררת או מגולחתגבינת פרמזן מגוררת או מגולחת11 קילו קישואים,עירית קצוצהעירית קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תמהיל פירורי לחם קלויתמהיל פירורי לחם קלוי2(חוֹרֶף)לבן בלסמי הפחתת סיידרלבן בלסמי הפחתת סיידר3largesביציםביצים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי שומר טחון קלויים, ניוקי פריזאיזרעי שומר טחון קלויים, ניוקי פריזאי11ניוקי פריזאיnameניוקי פריזאיname1WES E אומנויות השפה האנגליתקולרבי מגולח דק או צנוןקולרבי מגולח דק או צנון11 קילו קישואים,2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות11 קילו קישואים,פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה3(חוֹרֶף)רוטב דלעת, מחומםרוטב דלעת, מחומם5פחית 1 400 גרם של עגבניות חתוכות לקוביות במיץ עגבניותדלעת צלויהדלעת צלויה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות11 קילו קישואים,טרגון קצוץטרגון קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס11 קילו קישואים,שבריל קצוץשבריל קצוץ5עליםshungiku (משפחה קלה חרדל ירוק) או פטרוזיליה איטלקיתshungiku (משפחה קלה חרדל ירוק) או פטרוזיליה איטלקית

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.