ניוקי ועוף עם שום קלוי ושמנת גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ניוקי ועוף עם שום קלוי קרם Gorgonzola. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חלב, עוף צלוי, gorgonzola מתפורר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שום קלוי ורוטב שמנת Gorgonzola, שום קלוי גורגונזולה ניפץ תפוחי אדמה, ו עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
לסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מוסיפים ניוקי ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהם צפים על פני השטח.
מסננים וחוזרים לסיר; מכסים כדי להתחמם.
בסיר בינוני, מעל חום בינוני גבוה, לטאטא יחד תערובת רוטב לבן וחלב. מביאים לרתיחה ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף שום טחון ו gorgonzola מתפורר. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם במשך 2 עד 3 דקות כמו רוטב מתעבה; להסיר מהחום.
יוצקים רוטב על ניוקי חם ועוף, וזורקים לשלב.
מגישים חם ומקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה.