המתכון ניוקי ניקואז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 47 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 607 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, קליפת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי אלה רומנה (ניוקי סולת רומאית), ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מוסיפים את הבייקון והשום; מבשלים עד שהבייקון מתחיל להשחים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
3
מוסיפים את הבשר הטחון; מבשלים, תוך ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
4
מוסיפים את הברנדי, שאלוט, גזר, סלרי ורסק עגבניות; מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(להשאיר אם קטן)
שום, 2 קצוצים ואחד כתוש
2 קורטים ציפורן טחון
2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד קצת לטפטוף
5
מרסקים את העגבניות לתבנית בידיים ומוסיפים מיצים מהפחית. מערבבים פנימה את המרק, עלה הדפנה, קליפת התפוז והזיתים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות. לחשוף, להגביר את החום ולהביא לרתיחה כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
6
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה את הניוקי עד שצף למעלה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
7
מסננים מיד כדי למנוע מהניוקי להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
8
מוציאים את קליפת התפוז ועלה הדפנה מהרוטב ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הניוקי עם הרוטב.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 57 דולר לבקבוק.
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
אדום אודם עז. עוצמתי ועשיר בתווים חריפים ובלסמיים ואחריהם ניחוחות פרי פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים מענגים את החיך המכריז על טעם לוואי נעים וארוך.