ניוקי עם בייקון ואפונה מתוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי עם בייקון ואפונה מתוקה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 427 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי טימין טריים, חמאה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו DeLallo חורף s: ניוקי עם אפונה מתוקה & Prosciutto, ניוקי עם אפונה מתוקה, עגבניות וחמאה חומה מרווה, ו ניוקי בטטה עם בייקון ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הניוקי ומבשלים 5 עד 6 דקות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני להוסיף בייקון ומבשלים עד פריך מעט. זרוק את עודף השומן.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים 30 שניות.
מסננים את הניוקי ומוסיפים אותו למחבת. מערבבים את החמאה, ולאחר מכן מוסיפים את האפונה, קמצוץ של פלפל שחור, וקורט של מלח ומערבבים לשלב.
מוסיפים את מיץ הלימון ומאפשרים לטעמים להתמזג. טעם ותיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מעבירים את הניוקי לקערה ומגישים.