קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ניוקי עם ברוקולי ראבה, שום מקורמל, ופרמזן

ניוקי עם ברוקולי ראבה, שום מקורמל, ופרמזן
המתכון ניוקי עם ברוקולי Rabe, שום מקורמל, ופרמזן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. אם יש לך מלח, ניוקי ארוז ואקום, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ניוקי דלעת עם ברוקולי Rabe ו ריקוטה מעושן, ברוקולי Rabe עם בצל מקורמל, ו ברוקולי ראבה ופריטטה בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ברוקולי rabe במים רותחים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר ברוקולי rabe עם כפית מחוררת, ומניח במסננת; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים ניוקי למחבת; מבשלים 3 דקות או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים ניוקי במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף ברוקולי rabe, ניוקי, ונוזל בישול שמור למחבת; לבשל 2 דקות. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים 1 1/4 תערובת ניוקי כוסות בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto