ניוקי עם חמאה חומה ומרווה
גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה חלודים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה, ניוקי עם חמאה חומה ומרווה, ו ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
יוצקים ערימה של מלח כשר על תבנית אפייה מעוטרת. לדקור את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג לקנן אותם במלח; זה מונע תפוחי אדמה מ בראונינג ומושך את הלחות שלהם.
אופים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, כ 45 דקות.
תן לשבת עד שיהיה מספיק קר כדי להתמודד.
חותכים את תפוחי האדמה לאורך וגורפים את הבשר לנתז תפוחי אדמה; משליכים את העור. לחץ על הבשר דרך ricer על מונה משוריין או קרש חיתוך; בואו מגניב 3 עד 4 דקות.
מורחים את תפוחי האדמה מעט. הכה את הביצה עם 1/2 כפית מלח בקערה קטנה טפטוף מעל תפוחי האדמה.
מפזרים את תערובת תפוחי האדמה עם 1 כוס קמח ללוש עד צורות בצק חלקות, להוסיף עד 1/2 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק. לכסות במגבת מטבח ולתת לנוח 10 דקות.
קמח קל פני השטח שלך. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות להתגלגל לתוך "נחשים", על 1/2 אינץ ' בקוטר.
חותכים לאורכים 1/2 ל-1 אינץ ' עם חותך ספסל או סכין; להעביר גיליון אפייה מצופה קלף ואבק קל עם קמח.
הפוך את הרוטב: להמס את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה. לבשל, ערבוב, עד החמאה מפתחת כתמים חומים מריח אגוזים. צפה בו מקרוב כדי לשמור על מוצקי החמאה מלהישרף.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את הניוקי; לחכות עד שהם צפים אל פני השטח, ואז ומבשלים 30 שניות נוספות. (טעם אחד כדי לוודא שהוא מבושל דרך.) להחזיר את החמאה החומה לחום בינוני-נמוך. לגרוף את הניוקי מן הסיר עם עכביש או כף מחורץ, להעביר למחבת ולזרוק עד כמה גרגרי חמאה חומים מקל על ניוקי.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מרווה וכמה כפות של מי בישול ניוקי; לזרוק שוב.
הסר מהחום ולהוסיף חצי מהגבינה. מחלקים בין קערות העליון עם שאר הגבינה.