קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי עם חמאה חומה ומרווה

ניוקי עם חמאה חומה ומרווה
גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה חלודים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה, ניוקי עם חמאה חומה ומרווה, ו ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
יוצקים ערימה של מלח כשר על תבנית אפייה מעוטרת. לדקור את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג לקנן אותם במלח; זה מונע תפוחי אדמה מ בראונינג ומושך את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
3
אופים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
4
תן לשבת עד שיהיה מספיק קר כדי להתמודד.
5
חותכים את תפוחי האדמה לאורך וגורפים את הבשר לנתז תפוחי אדמה; משליכים את העור. לחץ על הבשר דרך ricer על מונה משוריין או קרש חיתוך; בואו מגניב 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
6
מורחים את תפוחי האדמה מעט. הכה את הביצה עם 1/2 כפית מלח בקערה קטנה טפטוף מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
מפזרים את תערובת תפוחי האדמה עם 1 כוס קמח ללוש עד צורות בצק חלקות, להוסיף עד 1/2 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק. לכסות במגבת מטבח ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
קמח קל פני השטח שלך. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות להתגלגל לתוך "נחשים", על 1/2 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
חותכים לאורכים 1/2 ל-1 אינץ ' עם חותך ספסל או סכין; להעביר גיליון אפייה מצופה קלף ואבק קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
הפוך את הרוטב: להמס את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה. לבשל, ערבוב, עד החמאה מפתחת כתמים חומים מריח אגוזים. צפה בו מקרוב כדי לשמור על מוצקי החמאה מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
11
הסר מהחום.
12
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
הוסף את הניוקי; לחכות עד שהם צפים אל פני השטח, ואז ומבשלים 30 שניות נוספות. (טעם אחד כדי לוודא שהוא מבושל דרך.) להחזיר את החמאה החומה לחום בינוני-נמוך. לגרוף את הניוקי מן הסיר עם עכביש או כף מחורץ, להעביר למחבת ולזרוק עד כמה גרגרי חמאה חומים מקל על ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מרווה וכמה כפות של מי בישול ניוקי; לזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
15
הסר מהחום ולהוסיף חצי מהגבינה. מחלקים בין קערות העליון עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
16
צילום: דוד מלוש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין