קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

ניוקי עם ראגו פטריות בר

ניוקי עם ראגו פטריות בר
המתכון ניוקי עם ראגו פטריות בר מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, גזר, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו ניוקי עם ראגו פטריות בר, ניוקי עם ראגו פטריות, ו ניוקי Truffled עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חצי משמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
3
מוסיפים חצי מפטריות הבר ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז דוחפים לקצוות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את שמן הזית הנותרים ופטריות בר ומבשלים 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
5
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים עוד 1 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
7
מוסיפים את היין; מבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, על 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
מוסיפים את העגבניות, 2 כוסות מים, עלי המפרץ, כוסברה, שומר, פתיתי פלפל אדום, טימין, 1/2 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני, על 30 דקות (רזה עם מים במידת הצורך). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
כוסברה.כוסברה.
עגבנייהעגבנייה
שומרשומר
פלפלפלפל
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח
9
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים את הניוקי, מערבבים ומבשלים 1 דקה אחרי שהם צפים, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
מעבירים עם כף מחוררת לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
12
מגישים עם מסקרפונה ו / או מנטה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מנטהמנטה
13
צילום: Con Poulos

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2smallsגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1מעקבסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות113(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטריות קרמיני, נבעו ורבעיםפטריות קרמיני, נבעו ורבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)ניוקי טריניוקי טרי11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמסקרפונה ו / או נענע טרי, לציפוימסקרפונה ו / או נענע טרי, לציפוי907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטריות בר, נבט וקוביות אם גדולפטריות בר, נבט וקוביות אם גדול796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1largesבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי עגבניות סן מרזנושימורי עגבניות סן מרזנו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.