קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ניוקי עם רוטב טימין חמאה

ניוקי עם רוטב טימין חמאה
ניוקי עם רוטב טימין חמאה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצה, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מסקרפונה וניוקי לימון עם רוטב טימין חמאה, ניוקי עם חמאת טימין, ו ניוקי בטטה עם חמאת טימין.

הוראות

1
מבשלים את החמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית עד שהיא מתחילה להשחים, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים את עלי הקורנית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
4
לנקב את תפוחי האדמה עם מזלג. מיקרוגל תפוחי אדמה עד מכרז, פונה פעם אחת, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
5
חותכים את תפוחי האדמה לשניים וגורפים את הבשר לקערה גדולה; להשליך את העור. בעזרת מזלג, מועך את תפוח האדמה היטב. מחית במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים ב 3 כפות של הביצה; להשליך את הביצה הנותרת. לנפות את הקמח על תערובת תפוחי אדמה ללוש רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
7
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
גלגל כל חתיכה בין כפות הידיים שלך ואת משטח העבודה לתוך חבל בקוטר 1/2 אינץ '(בערך 20 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
חותכים את הבצק לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מגלגלים כל פיסת בצק על משוט עץ עם רכסים או מעל הקוצים של מזלג כדי ליצור חריצים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
11
מבשלים את הניוקי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הניוקי לעלות אל פני השטח, על 1 דקה. המשך לבשל עד הניוקי במכרז, כ 4 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הניוקי אל טימין חם-חמאה במחבת. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חמאהחמאה
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
סירסיר
12
כפית את הניוקי ורוטב חמאה לתוך קערות רדודות. למעלה עם פקורינו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
ניוקיניוקי
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.