המתכון ניוקי עשב עם רוטב פטריות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, פטריות קרמיני, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה עשבי תיבול עם רוטב עגבניות מהיר, ניוקי עם רוטב פטריות, ו ניוקי עם רוטב אלפרדו פטריות.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה שלמים לא קלופים לסיר בינוני עם מים קרים על אש בינונית. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה ומבשלים 20 עד 25 דקות עד שהם רכים מספיק כדי לרסק. בדוק בעזרת סכין אם תפוחי אדמה מבושלים ונימוחים. לאחר מוכן לנקז את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
כאשר מגניב מספיק כדי ידית לקלף כל תפוחי אדמה ולחתוך לחתיכות קטנות ולהעביר אותם דרך תפוחי אדמה רייקר מעל בינוני גודל קערה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מוסיפים את הקמח, הפרמזן, החלמונים, אגוז המוסקט, הטימין, המלח והפלפל ומערבבים לעקביות בצקית ומוסיפים עוד קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנים של פטריות
רוטב עגבניות Hunt's®
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
4
מעבירים בצק למשטח מקומח היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
5
בעזרת הידיים מגלגלים חתיכות מהבצק לחבל בקוטר של כ -1 / 2 אינץ'. בעזרת סכין חותכים את החבל לחתיכות באורך 1/2 עד 3/4 אינץ'. מקמחים את החלקים כשחותכים אותם ומניחים אותם על מגש נייר אפייה מקומח או מרופדים בנייר שעווה. לאחר הגלגול תוכלו להכניס את הניוקי למקרר המכוסה בניילון נצמד עד שמוכן לבישול. כשמוכנים לבישול מניחים ניוקי במים מומלחים רותחים למשך כ -1 עד 2 דקות. הם יעלו לפסגה בסיום. בעזרת כף מחוררת מוציאים ניוקי מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תמצית וניל שקופה או מים
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בשביל הרוטב
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
7
במחבת מוסיפים את החמאה והפטריות ומקפיצים עד להשחמה יפה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
9
מוסיפים את השמנת ומבשלים בעדינות עוד 2 עד 5 דקות. לאחר שהרוטב התבשל מוסיפים את הניוקי ומבשלים 2 דקות.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ואדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.