תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי Pomodoro. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1077 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, פתיתי צ'ילה, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי פומודורו, ניוקי עם רוטב פומודורו, ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הרוטב: לקחת את העגבניות מתוך הפחית, לחתוך לשניים, ולהסיר את הזרעים. חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות ושומרים את המיץ. בסיר, מוסיפים שמן זית ושום וטחון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והצ ' ילי ומביאים לרתיחה במשך 5 דקות. במידת הצורך, מוסיפים את המיץ השמור.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
תוסיף את הבזיליקום. תסיים עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
2
אופים את תפוחי האדמה במשך כ 1 עד 1 1/2 שעות, עד מכרז. לגרוף כל תפוח אדמה מתוך עורו לתוך קערת ערבוב. מועך את תפוחי האדמה לעקביות עדינה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.