קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

ניוקי פומודורו

ניוקי פומודורו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי Pomodoro. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1077 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, פתיתי צ'ילה, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי פומודורו, ניוקי עם רוטב פומודורו, ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הרוטב: לקחת את העגבניות מתוך הפחית, לחתוך לשניים, ולהסיר את הזרעים. חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות ושומרים את המיץ. בסיר, מוסיפים שמן זית ושום וטחון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והצ ' ילי ומביאים לרתיחה במשך 5 דקות. במידת הצורך, מוסיפים את המיץ השמור.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
תוסיף את הבזיליקום. תסיים עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
אופים את תפוחי האדמה במשך כ 1 עד 1 1/2 שעות, עד מכרז. לגרוף כל תפוח אדמה מתוך עורו לתוך קערת ערבוב. מועך את תפוחי האדמה לעקביות עדינה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
3
בקערה נפרדת, לשלב חלמונים ביצה, חמאה מומסת, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתפוחי האדמה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים קמח לתערובת, 1 כוס בכל פעם, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
לגרוף ולעשות לחמניות בגודל אצבע על לוח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
חותכים עם סכין לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
לגלגל כל חתיכה על החלק האחורי של מזלג לעשות צורה עגולה. במחבת, להקפיא עד מספיק קשה כדי להתמודד, ולשים לתוך שקיות בגודל חלק.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
9
ממלאים סיר גדול במים ומוסיפים קמצוץ מלח ומרתיחים. זרוק ניוקי לתוך מים רותחים 3 או 4 בכל פעם כך המים לא מפסיקים רותחים. הניוקי מוכן כשהוא צף למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מסננים ניוקי ולגרוף החוצה לקערה ולהוסיף רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
11
מוסיפים פרמזן טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.