נקניק ראגו & תרד פסטה לאפות
אם יש לכם נקניקיות חזיר, passata, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: נקניק תרד פסטה לאפות, רוטב איטלקי תרד פסטה לאפות, ו עוף צלוי ברוטב תרד אלפרדו.
הוראות
מחממים מחבת גדולה ומחממים את הנקניקיות, באמצעות כף עץ כדי לשבור את הבשר.
יוצקים כל שומן מהמחבת, מערבבים את הפסטה, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את האורגנו ואת העונה. מבשלים במשך 10 דקות.
לבשל את הפסטה עבור 2 דקות פחות מאשר החבילה אומרת, להזמין קצת מי בישול, ואז לנקז, מגניב מתחת למים קרים לנקז שוב. בינתיים, יוצקים קומקום של מים רותחים על התרד במסננת לנבול, ואז לסחוט את כל המים.
מערבבים את הפסטה עם רוטב הגבינה וכמה מים שמורים, כדי לשחרר. עונה.
בצלחת גדולה, מוסיפים את רוטב הבשר, ואז את התרד, קצת אגוז מוסקט ותיבול. לאחר מכן, להוסיף שליש פרמזן, פסטה גביני, יותר אגוז מוסקט ולבסוף את שאר הגבינה. לעטוף להקפיא. להפשיר בטמפרטורת החדר במשך כ 8 שעות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
אופים במשך 40-45 דקות, עד המנה הוא צנרת חם וזהוב.