קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

נקניקייה ביתית עם פלפלים מתוקים - - - סלסיצ'ה פרשה קון פפרוני

נקניקייה ביתית עם פלפלים מתוקים - - - סלסיצ'ה פרשה קון פפרוני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית וקטוגנית? נקניק ביתי עם פלפלים מתוקים - - - סלסיצ'ה פרשה קון פפרוני יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 1247 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 96 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מלח כשר, תרמילי כבשים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו ספגטי עם פלפלים מתוקים - - - ספגטי קון סוגו די פפרוני, פולי קוי פפרוני (עוף ופלפלים), ו פלפלים ממולאים - - - פפרוני ריפיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב מערבבים יחד את כתף החזיר והפנצ ' טה בידיים עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מוסיפים פלפל, מלח ויין לבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, שוב בידיים. עליכם לנוע במהירות לכאן או שטמפרטורת גופכם עלולה לשנות את מרקם השומן. הגדר את חומר הנקניקיות והניח את המעטפת מעל מזין המשפך. אם אין לכם מילוי נקניקיות, צרו את הנקניקיה לבולי עץ של 1/4 פאונד ביד והקפידו לטפל בהם. ממלאים את הנקניקיה במעטפות, מסובבים כל 3 1/2 עד 4 אינץ ' כך שכל נקניק יהיה בערך 4 גרם, ויוצרים 22 עד 25 נקניקיות. דוקרים את כולם בעזרת מחט ומניחים בצד במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
נקניקנקניק
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
3
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, פתיתי הצ ' ילי והאורגנו ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אורגנואורגנו
פלפליםפלפלים
בצלבצל
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 15 עד 18 דקות, עד שהדבק הופך לצבע כהה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
6
מוסיפים את היין האדום ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
7
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
8
לסיום המנה מניחים מחבת בגודל 14 עד 16 אינץ ' על אש בינונית ומניחים את הנקניקיות בתבנית. מבשלים 7 עד 9 דקות, עד להזהבה כהה בתחתית, מזיזים נקניקיות בזהירות ובתדירות גבוהה. הופכים את הנקניקיות ומוסיפים את תערובת הפלפלים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25 ל30 דקות, הגדלת המחבת עם מים, 1/4 כוס בכל פעם כדי לשמור על הנזילות ליד זה של ראגו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
פלפלפלפל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסירים מהאש, מחלקים באופן שווה בין 6 צלחות ארוחת ערב מחוממות ומגישים מייד.