המתכון סלמון סביצ'ה מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם קונכיות טוסטדה, כוסברה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סביצ'ה סלמון, סביצ'ה סלמון, ו סביצ'ה סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים סלמון ומיץ ליים בקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד הסלמון הוא אטום מעט המשרד למגע, כ -30 דקות. בינתיים, לערבב מרכיבים שנותרו למעט קונכיות tostada בקערה אחרת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדה
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
לנקז הכל אבל על 3 כף. מיץ ליים מסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מערבבים סלמון עם תערובת עגבניות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מגישים עם קונכיות טוסטדה.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדה
6
* מצא פגזי tostada קטנים בשווקים לטיניים מצוידים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדה
7
זיווג יין: Ceja 2012 "בלה פלור" Ros יבש של סירה. פריך להפליא, ורוד זה מטפל הדר חריף של סביצ 'ה, ואת הפרי האדום הבהיר שלה מאלף את צ' ילי ומפעיל את הסלמון הפראי.