קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 21 דק.
מנות25
ציון בריאות26
מגזין

סויה בגריל וג'ינג'ר Mahi

סויה בגריל וג'ינג'ר Mahi
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סויה בגריל וג'ינג'ר מאהי. והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-21 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, דבש, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו Hai Mahi w בגריל. Honey-Macadamia קרום ואננס-ג'ינג'ר, סלמון בגריל ג'ינג'ר דבש, דג חרב או מאהי מאי, ו פילה Mahi Mahi בגריל של בק במרינדה זנגביל סויה (Oamc) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומץ, סויה ודבש ביסודיות בקערת זכוכית.2לג ' ינג 'ר, אני תמיד להקפיא שורש ג' ינג ' ר השאריות שלי ואני מוצא את זה בעצם עושה את זה יותר קל לעבוד עם. כדי לקבל קצת טעם זנגביל נהדר, רק לגרד את הקליפה מחוץ של שורש זנגביל קפוא עם קצה של כף. ואז מגררים את הג ' ינג ' ר הקפוא ישר לתוך הקערה עם מגררת מיקרו-פליין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
2
הוסף את שאר החומרים המרינדה ולשלב ביסודיות.3Clean ולשטוף את הפילה Mahi Mahi. אני אוהב לחתוך את קו הדם לחלוטין מהדגים כי הילדים לא אוהבים את הטעם חשוד יותר זה נותן את הבשר, אבל זה תלוי בך.4Pat הפילה יבש, מניחים בצלחת רדודה ושופכים את המרינדה על פילה Mahi Mahi.5
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהיפילה מהי מהי
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
3
מניחים את המנה במקרר ומרינדה לפחות 30 דקות, אבל לא יותר משעה (אז אני מניח שזה עושה את זה 45 דקות!).6המפתח לצלייה דגים הוא לבשל אותו במהירות על גריל ממש חם, כך שאתה לא לייבש את הבשר. אז לחמם את הגריל שלך גבוה.7 אם יש לך סלסלת דגים, עכשיו זה הזמן לשבור אותו. אחרת, ודא שאתה באמת לנקות ושמן את הסורגים של הגריל שלך עם קצת שמן צמחי. שום דבר לא נדבק מהר יותר מדגים וזה באמת סוג של קורע לב כאשר אתה משאיר חלק שהבשר טעים בחזרה על הסורגים.8
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
4
הסר את הפילה מן המרינדה ומניח על הגריל, הזמנת המרינדה (אנחנו הולכים להשתמש בו מאוחר יותר).9Grill mahi mahi filets עבור 2-3 דקות בצד הראשון ולאחר מכן להפוך אותם על הגריל במשך 2 - 3 דקות נוספות בצד השני. זמנים אלה הם אופציונליים, אבל זה די קל לראות כאשר דגים נעשים בישול. כשהדג מתבשל, הבשר נעשה יותר ויותר אטום. זכור, לא איחור זה!10
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהיפילה מהי מהי
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
5
מחממים את המרינדה הנותרת על התנור ומבשלים עד מופחת מעט.11
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)