סוכריות תפוחים
תפוחים ממתקים דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם מים, תערובת קינוח ג'לטין דובדבן, אגוזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 46%, המנה הזו די טובה. נסו סוכריות תפוחים, סוכריות תפוחים, ו טופי סוכריות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר על אש בינונית-נמוכה, שלבו זיגוג וסירופ תירס. מבשלים במשך 20 דקות.
לדלל תערובת ג ' לטין במים חמים ויוצקים בסיר עם זיגוג. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה במדחום ממתקים היא בין 180 ל 200 מעלות צלזיוס.
לדחוף עץ סוכריות מקלות לתוך תחתון של תפוחים, רחוק מספיק כדי לאבטח בתוך. טובלים כל תפוח בסירופ והופכים עד לציפוי מלא. מיד לגלגל חצי התחתון של תפוחים אגוזים. כאשר מגניב לארגן על מגש מרופד קלף.