קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

סוליה אפויה עם אספרגוס

סוליה אפויה עם אספרגוס
זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, מיץ לימון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סוליה אפויה ואספרגוס קלוי עם שומשום, פילה אפוי של סול, ו פילה סולית אפויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים את הדגים והאספרגוס
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים תנור ל 204° חמאה 9-by-13 אינץ רדוד צלחת אפייה.מסדרים את חניתות האספרגוס בשכבה אחת בצלחת מוכנה ומתבלים קלות עם מלח. מתבלים את פילה הדגים משני הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותם על גבי האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
אופים עד הפילה מתחילים להתקלף בקצות הזנב ואת האספרגוס הוא רך-פריך, על 7 דקות, בהתאם לעובי של פילה.הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בינתיים, בסיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה עם גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא, עד התערובת רק מתחיל צבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את המרק ואת מיץ לימון להקציף במרץ כדי לשבור את כל גושים. לבשל את הרוטב, לטאטא מדי פעם, עד עבה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.מחלקים את פילה דגים ואספרגוס בין צלחות בודדות, כפית את הרוטב על פילה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מגיש 4.עיבוד ממזון Williams-Sonoma Made Fast Series, Seafood, by Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים