סופגניית עוגת יום הולדת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום הולדת שלך. אם יש לכם סוכר של ממתקים, נרות יום הולדת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, עוגת סופגנייה לערבב, ו עוגת מאפינס סופגנייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הסופגניות: לעקוב אחר שנים עשר עיגולים 3 אינץ ' על פיסת נייר קלף, להעיף את הנייר על קו גיליון אפייה. תרסיס קל עם ספריי בישול. להתאים שקית מאפה עם קצה מאפה 1/2 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
שקית מאפה
2
לטאטא יחד את הקמח, סוכריות קונפטי, אבקת אפייה ו 3/4 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
סוכריות
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
שלב את הסוכר מגורען וחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד). הכה על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים והוניל וממשיכים להכות עד משולב וחיוור, כ 2 דקות. התאם את המהירות בינונית-נמוכה ולהוסיף את תערובת הקמח וחלב בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח. המשך לערבב עד חלקה בשילוב היטב, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
להעביר את הבלילה לשקית מאפה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
6
מקטרת את הבצק על דפוסי המעגל על נייר הקלף. מקררים בזמן שהשמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
7
ממלאים תנור הולנדי בינוני או סיר עם כ 2 אינץ ' של שמן ולהביא 340 מעלות f מעל חום בינוני. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
תנור הולנדי
8
חותכים את נייר הקלף סביב כל סופגנייה, עוזב גבול. השתמש בגבול הנייר בזהירות במקום 2 סופגניות בכל פעם לתוך הפנים שמן הראשון, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הנייר עם מלקחיים. מטגנים את הסופגניות עד הזהב, סיבוב, 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מלקחיים
9
הסר את הסופגניות עם כפית מחוררת למגבות נייר. חזור עם הסופגניות שנותרו. מגניב לגמרי. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד יום מראש.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
10
בשביל ציפוי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולד
11
שלב את אבקת הקקאו, חמאה, וניל ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד).
מוסיפים את הסוכר והחלב של הממתקים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. לאחר התערובת משולבת בעיקר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומערבבים עד חלקה. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר ומערבבים על בינוני גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חלב
14
עבור ציפוי וניל מאלט.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי וניל
15
שלב את אבקת חלב מלט, חמאה, וניל ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד).
מוסיפים את הסוכר והחלב של הממתקים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. לאחר התערובת משולבת בעיקר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומערבבים עד חלקה. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר ומערבבים על בינוני גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חלב
18
כפור את הסופגניות עם הדובדבן האהוב עליך, או שילוב, מפזרים עם סוכריות קונפטי לקשט עם נרות אם באמצעות.