קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםיום הולדת
מגזין

סופגניית עוגת יום הולדת

סופגניית עוגת יום הולדת
סופגניית עוגת יום הולדת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום הולדת שלך. אם יש לכם סוכר של ממתקים, נרות יום הולדת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, עוגת סופגנייה לערבב, ו עוגת מאפינס סופגנייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הסופגניות: לעקוב אחר שנים עשר עיגולים 3 אינץ ' על פיסת נייר קלף, להעיף את הנייר על קו גיליון אפייה. תרסיס קל עם ספריי בישול. להתאים שקית מאפה עם קצה מאפה 1/2 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
2
לטאטא יחד את הקמח, סוכריות קונפטי, אבקת אפייה ו 3/4 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכריותסוכריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
שלב את הסוכר מגורען וחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד). הכה על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים והוניל וממשיכים להכות עד משולב וחיוור, כ 2 דקות. התאם את המהירות בינונית-נמוכה ולהוסיף את תערובת הקמח וחלב בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח. המשך לערבב עד חלקה בשילוב היטב, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להעביר את הבלילה לשקית מאפה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
6
מקטרת את הבצק על דפוסי המעגל על נייר הקלף. מקררים בזמן שהשמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
7
ממלאים תנור הולנדי בינוני או סיר עם כ 2 אינץ ' של שמן ולהביא 340 מעלות f מעל חום בינוני. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנור הולנדיתנור הולנדי
8
חותכים את נייר הקלף סביב כל סופגנייה, עוזב גבול. השתמש בגבול הנייר בזהירות במקום 2 סופגניות בכל פעם לתוך הפנים שמן הראשון, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הנייר עם מלקחיים. מטגנים את הסופגניות עד הזהב, סיבוב, 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מלקחייםמלקחיים
9
הסר את הסופגניות עם כפית מחוררת למגבות נייר. חזור עם הסופגניות שנותרו. מגניב לגמרי. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד יום מראש.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
10
בשביל ציפוי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
11
שלב את אבקת הקקאו, חמאה, וניל ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד).
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ונילוניל
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
12
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
13
מוסיפים את הסוכר והחלב של הממתקים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. לאחר התערובת משולבת בעיקר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומערבבים עד חלקה. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר ומערבבים על בינוני גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבחלב
14
עבור ציפוי וניל מאלט.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי ונילציפוי וניל
15
שלב את אבקת חלב מלט, חמאה, וניל ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד).
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב מלטאבקת חלב מלט
ונילוניל
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
16
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
17
מוסיפים את הסוכר והחלב של הממתקים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. לאחר התערובת משולבת בעיקר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומערבבים עד חלקה. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר ומערבבים על בינוני גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבחלב
18
כפור את הסופגניות עם הדובדבן האהוב עליך, או שילוב, מפזרים עם סוכריות קונפטי לקשט עם נרות אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריותסוכריות
ציפויציפוי

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (32 אונקיות) סוכר קונדיטוריםחבילה אחת (32 אונקיות) סוכר קונדיטורים3(חוֹרֶף)פתיתי קונפטי צבעוניים, בתוספת יותר עבור זליפהפתיתי קונפטי צבעוניים, בתוספת יותר עבור זליפה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטל, טרי או מופשר קפואפטל, טרי או מופשר קפוא1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב, בטמפרטורת החדרחלב, בטמפרטורת החדר3(חוֹרֶף)קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4(חוֹרֶף)(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, נמס(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, נמס1תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור12ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון12ריבס, קצוץ טרי או קפואנרות יום הולדת, אופציונלינרות יום הולדת, אופציונלי