סטייק & סטילטון ברוסקטה
סטייק & סטילטון ברוסקטה דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 20 אוהדים. גשו לסופר וקנו גרגיר נחלים, שמן זית, רול לחם ג'בטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דגי Opakapaka על ירקות התינוק Hirabara, ויניגרט תפוחים ירוק, סטילטון ברוסקטה, סטייק עם סטילטון-פורט חמאה, ו פנה עם סטייק גרידל, סטילטון & שאלוט.
הוראות
מחממים מחבת מחבת. לשפשף את הסטייק עם שמן זית, עונה, ואז לבשל 2-4 דקות בכל צד או עד שנעשה לטעמך.
שים את הסטייק על צלחת לנוח.
שים את חצאי רול לחתוך בצד למטה במחבת במשך 2 דקות כדי לספוג את מיצי הבשר וטוסט עד חום זהוב.
מורחים את הצד הקלוי עם החרדל ועורמים את גרגיר הנחלים למעלה.
חותכים את הסטייק לשניים, לשבת על גבי גרגיר הנחלים, ואז להתפורר מעל סטילטון.
טפטוף עם התזה של חומץ בלסמי, טיפ מעל כל מיצי מנוחה סטייק ומגישים.