סטייק בגריל עם שום ומרינדת פלפל חריף עם עגבניות צלויות עם גבינה כחולה קברלס
סטייק בגריל עם שום ומרינדת פלפל חריף עם עגבניות צלויות עם גבינה כחולה קברלס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, סטייקים של רצועת ניו יורק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 84%, המנה הזו אדירה. נסו בצל מתוק קלוי עם גבינה כחולה קברלס, סטייק פלפל וסלט תפוחי אדמה קלוי עם רוטב גבינה כחולה שמנמנה, ו סטייק צלע ממולא בגריל עם צ'ילי קלוי וגבינת פלפל ג' ק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים בקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
1
מניחים את הסטייקים בתבנית אפייה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
יוצקים 1/2 מהמרינדה על הסטייקים והופכים למעיל. מכסים ומניחים למרינדה במקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה. מכסים את המרינדה שנותרה ומכניסים למקרר. שעה לפני בישול הסטייקים, הוציאו את המרינדה מהמקרר והניחו לה להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון או מחממים גריל חיצוני
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
4
מוציאים סטייקים מהמרינדה, זורקים מרינדה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים 4 דקות מכל צד לקבלת אלילות נדירה בינונית. השתמש ב -1 / 2 האחרים של המרינדה להגשה עם הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
2
מניחים עגבניות בתבנית אפייה, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד לריכוך, בערך 15 עד 20 דקות. במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול מפזרים את הגבינה הכחולה מעל העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מטנזס קריק אלכסנדר עמק מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -28 דולר לבקבוק.
נחל מטנזס עמק אלכסנדר מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף סצומה, פטל מכוסה שוקולד מריר וניחוחות פלפל אנגלי בעיקר. על החיך, זהו מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובעל גוף בינוני עם טאנינים קטיפתיים. טארט פאי דובדבנים תוצרת בית וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת הטעימה.