קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סטייק ברזל שטוח בגריל עם גבינה כחולה-חמאת עירית

סטייק ברזל שטוח בגריל עם גבינה כחולה-חמאת עירית
סטייק ברזל שטוח בגריל עם גבינה כחולה-חמאת עירית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 524 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 103 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי רוזמרין, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק ברזל שטוח גבינה כחולה, סטייק ברזל שטוח בגריל עם חמאת פסטו פיסטוק, ו סטייק ברזל שטוח עם חמאת עשבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד חומץ, שום, 1 כף פלפל שחור, רוזמרין, אורגנו ומלח כשר בקערה יחד עם שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מניחים את סטייק הברזל השטוח לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, ויוצקים את המרינדה מעל. סוחטים את עודפי האוויר מהתיק ואוטמים. משרים במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה ושמן קל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוציאים סטייק מהמרינדה, מנערים עודפים וזורקים את המרינדה שנותרה. אפשר לסטייק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות כשהגריל מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מועכים יחד את החמאה, הגבינה הכחולה, העירית ו -1 / 8 כפית פלפל שחור; מניחים בצד. מבשלים את הסטייק על הגריל שחומם מראש לדרגת אלימות רצויה, כ -5 דקות לכל צד לבינוני-נדיר. הניחו לסטייק לנוח במקום חמים למשך 10 דקות לפני שפורסים דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מגישים עם מנה של גבינה כחולה-חמאה עירית.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברינגר האוול הר בנקרופט ראנץ מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק