קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

סטייק סולסברי

סטייק סולסברי
סטייק סולסברי דורש סביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 329 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, עגבנייה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סטייק סולסברי, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה שלבו בקר טחון, חזיר טחון, עגבניות, ביצים, בצל, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר טחוןבשר טחון
חזיר טחוןחזיר טחון
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב. מעצבים לקציצות עגולות 12 (4 אינץ').
4
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, עד חום שווה, ומיצים לרוץ ברור. מבשלים עד למינימום של 160 מעלות צלזיוס (73 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור