קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי

סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי
סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 יש 417 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לך שמן צמחי, עלי פטרוזיליה, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכונים דומים: על הגריל: סטייק סינטה צ'ימיצ' ורי של טריידר ג'ו, ביסטק ארגנטינו אל צ'ימיצ' ורי (סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי), ו הצ'ימיצ' ורי הטוב ביותר: מרינדת צ'ימיצ' ורי ורוטב סטייק.

הוראות

1
מכינים את הסטייק: מניחים את הסטייקים על קרש חיתוך ופורסים אותם לשניים לרוחב. בעזרת הסכין שלך, עגול את הקצוות החתוכים הנקיים כך שהצדדים ייראו רכים יותר. השתמש במגבות נייר כדי לטפוח על הסטייקים יבשים, ואז מתבלים בכל רחבי 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. הקדישו 15 עד 30 דקות להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלח טחוןמלח טחון
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעותסינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
מניחים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, מיץ הלימון, החומץ, השום, פתיתי הפלפל האדום, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערת מעבד המזון ודופק עד קצוץ גס. שופכים לאט את שמן הזית ומעבדים עד שהצ 'ימיצ' ורי חלק למחצה, כ -4 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
תיבול ירקות יבשתיבול ירקות יבש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מלח טחוןמלח טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
2
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
4
מברישים את שני צידי כל סטייק בשמן הצמחי, ואז מבשלים, ללא הפרעה, עד לסימון, 3 עד 5 דקות. הופכים ומבשלים עד שמדחום רושם 125 מעלות פרנהייט לנדיר בינוני, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעותסינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מעבירים לצלחות ומניחים לנוח 5 דקות.
6
מגישים עם רוטב הצ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
7
צילום: פול סיריסלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות גאווה הר כרמים מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.