סטרוגנוף בקר עם אטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מזרח אירופיים, אז נסו סטרוגנוף בקר עם אטריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לך פטריות, בשר תבשיל בשר, חמאה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים יש 24 אוהדים. נסו סטרוגנוף בקר בסיר אחד עם אטריות ביצים, סטרוגנוף בקר עם אטריות חמאה, ו סטרוגנוף בקר על אטריות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול מחממים את השמן על אש גבוהה ומשחימים את בשר התבשיל הקובי.
מוציאים מהתבנית. באותה מחבת הקפיצו את הבייקון, הבצל והסלרי עד שהבצל שקוף והבייקון מבושל לחלוטין. מחזירים את בשר התבשיל החום למחבת.
מערבבים פנימה מלח תיבול, רוטב ווסטרשייר ומרק בקר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות או עד שהבשר רך במזלג.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים את אטריות הביצים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
במחבת ממיסים את החמאה על אש בינונית ומקפיצים את הפטריות במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר.
מביאים את תערובת הבשר לרתיחה.
מערבבים יחד את עמילן התירס והמים, ומערבבים לתערובת הבשר; תוך ערבוב מתמיד. מערבבים שמנת חמוצה עד שמנת מגישים מעל אטריות הביצים.