לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סטרוגנוף בקר עם יין לבן. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 377 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך שום, בצל, חצי וחצי שמנת, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חצי & חצי קרם אתה יכול לעקוב אחר זה עיקרי קורס עם עוגת קרם קוקוס עשוי עם חצי & חצי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו סטרוגנוף בקר לבישול איטי עם יין פורט, כבד בקר ובצל עם יין לבן, ו בשר בקר מוקפץ עם יין לבן ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים את הפטריות, הבצל והשום בחמאה עד שהם רכים. שומרים את הנוזל בסיר, מוציאים את תערובת הפטריות לקערה. מחזירים את תערובת החמאה לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
מקציפים יחד את הקמח וחצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מתבלים את הבקר במלח ופלפל; מבשלים את הבקר בנוזל השמור עד להשחמה, כ -5 דקות. מערבבים את היין, מרק בקר, טימין, בזיליקום, אורגנו, עלי דפנה ופלפל; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 10 דקות. מערבבים לאט את תערובת הקמח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך, 20 עד 30 דקות.