קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג

סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג
סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 50 דקות. אם יש לכם צ'ילה, שומשום, ג' ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. נסו ספריבס סיני, 1,2,3,4,5 ספריבס סיני, ו ספריבס סיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
משפשפים את הצלעות בכל רחבי אבקת חמשת התבלינים; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת צלייה וצולים לאט במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
להכנת זיגוג הטריאקי: בינתיים, בסיר, שלבו את רוטב הסויה, מיץ האשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ יין אורז, סוכר חום, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר על אש בינונית. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
רוטב הויסיןרוטב הויסין
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
ב -30 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו את הצלעות ברוטב הטריאקי. כאשר הם נעשים, חזיר יהיה להתרחק העצם ואתה תראה על 1/2 אינץ ' של עצם מראה. רגע לפני שאתם מוכנים לאכילה, הדביקו שוב את הצלעות ברוטב הטריאקי והדביקו אותן מתחת לצלייה למשך 5 עד 8 דקות כדי להפוך את הספריבס לחום קרום נחמד. (לפקוח עין על החבר ' ה האלה - צלעות ללכת מן פריך לחלוטין שניות שרופות לחלוטין.) להפריד את הצלעות עם קופיץ או סכין חדה, ערימת אותם על מגש, ושופכים על הרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
צלעות חילוףצלעות חילוף
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
קליברקליבר
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מפזרים שומשום, כוסברה קצוצה ובצל ירוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית