המתכון וייטנאמי בשר בקר ואורז אטריות סלט מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 366 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלי נענע, רוטב דגים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: בקר מטוגן וייטנאמי על סלט אטריות אורז, מרק אטריות אורז וייטנאמי עם בשר, ו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני.
הוראות
1
הפוך את סלט אטריות אורז
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2
מבשלים את ורמיצ ' לי בסיר גדול של מים רותחים במשך 5 דקות. כבו את החום ואפשרו לאטריות לעמוד במים למשך 5 דקות נוספות. לזרוק לתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים, ואז לכסות עם מגבת לחה ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחלקים את אטריות האורז בין 4 קערות או צלחות הגשה. בקערה גדולה, לזרוק את נבטי שעועית, מלפפון, מנטה, בצל ירוק, חסה, ומניח על גבי ורמיצ ' לי.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
אטריות אורז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
בווק יבש על חום בינוני, מוקפץ או לנער את הבוטנים רק עד ארומטי, חם, וצבע חום רך. לרסק את הבוטנים במרגמה עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מפזרים מעל תערובת אטריות אורז.הפוך את רוטב הטבילה
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מערבבים יחד את רוטב הדגים, חומץ אורז, מים וסוכר בסיר ומניחים על חום בינוני עד ממש לפני הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
רוטב דגים
(U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
בואו מגניב.
8
מוסיפים את השום, צ ' ילה ומיץ ליים לרוטב הטבילה.ווק-מטגנים את הבקר הווייטנאמי
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
1 תות, קלוף
1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
פורסים את הבשר לרצועות 1/16 אינץ ' ומשלבים בקערה עם 2 כפות של עשב לימון קצוץ, רוטב הדגים, וחצי שום. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
אליקסיר ג
1 תפוז, גרידה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
מחממים את השמן במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני. עבודה בשתי קבוצות, מערבבים ומטגנים את הבצל, הנותרים lemongrass, ואת השום שנותר רק עד ריחני, 1 עד 2 דקות. להגביר את החום גבוה, להוסיף את הבשר, ומערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
העברה לצלחת. חזור עם הבצל הנותר, עשב לימון, שום ובשר בקר. להחזיר את המנה הראשונה של בשר בקר לווק, העונה עם סוכר, מלח, פלפל, ומערבבים לטגן לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
(U-12) שרימפס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מגישים את הבשר על גבי סלט אטריות אורז ומפזרים את הבוטנים הנותרים. להעביר את רוטב הטבילה בצד ולהשתמש בו כדי לטבול או לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)