סלט טאקו לבבי נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם שעועית, שבבי טורטיה נאצ'ו גס, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מטבל טאקו לבבי, תבשיל טאקו לבבי, ו טאקו צ'ילי לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת קטנה, לבשל בשר מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים במים ותיבול טאקו. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מחלקים את הירקות בין שתי קערות סלט או צלחות. למעלה עם שעועית, חצי שבבי טורטייה ותערובת הבשר.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.