סלט ניסואז
סלט Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, חסה, רוטב עשבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ניסואז, סלט ניסואז חם, ו סלט ניסואז.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 15 דקות או עד במכרז; לנקז. מגניב מעט; לחתוך לפרוסות. תניח בצד.
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים כדי לכסות 3 דקות; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
לזרוק יחד פרוסות תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, ו 1/2 כוס רוטב עשבי בקערה גדולה. תרגע לפחות 30 דקות.
קרע 1 חסה רומיין ראש לחתיכות בגודל ביס. קו מגש עם עלים של ראש הנותרים של חסה רומיין. סדר תערובת תפוחי אדמה על חסה. למעלה עם חתיכות חסה קרועות.
תל טונה במרכז הירוקים. מסדרים אנשובי סביב טונה, אם תרצה.
מניחים ביצים ועגבניות על סלט.
מגישים עם רוטב עשב שנותר.