קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות42
מגזין

סלט עגבניות בקר תאילנדי וענבים ירוקים

סלט עגבניות בקר תאילנדי וענבים ירוקים
בשר תאילנדי וסלט עגבניות ענבים ירוקים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 ומחירו 3 מנות.57 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 244 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל אסייתי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, עגבניות ענבים, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ברוטב דגים תאילנדי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות עם רוטב אניס כוכב כמו קינוח. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט עגבניות שעועית ירוקה וענבים עם ויניגרט קלמטה, קבב בקר ועגבניות ענבים, ו סלט ענבים ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת הרוטב, שלבו את 7 המרכיבים הראשונים בקערה, ערבבו היטב והניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
להכנת סלט, שלבו 3 כפות סוכר חום ו -4 המרכיבים הבאים (דרך שום) בשקית ניילון גדולה עם רוכסן.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
להוסיף סטייק לשקית; חותם. משרים במקרר 4 עד 6 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הסר סטייק מהשקית, וזורק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; צולים 7 דקות מכל צד או עד למידת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
תן לסטייק לעמוד 10 דקות; חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
שלב חסה ושאר החומרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
הוסף רוטב; לזרוק בעדינות למעיל. מסדרים בערך 1 1/2 כוסות תערובת חסה על כל אחת מ -5 צלחות; מעל כל מנה כ -3 אונקיות סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה3(חוֹרֶף)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.הדבק צ'ילה עם שום (כגון סמבל oelek)הדבק צ'ילה עם שום (כגון סמבל oelek)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק מלפפון קלוף זרעפרוס דק מלפפון קלוף זרע567(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)סטייק צלעסטייק צלע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר מגורד טריג'ינג'ר מגורד טרי21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ג'ינג'ר מגורד טריג'ינג'ר מגורד טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נענע טרי קצוץנענע טרי קצוץ2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון340(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)3/4 כוסות עגבניות ענבים ירוקות חצויות (בערך3/4 כוסות עגבניות ענבים ירוקות חצויות (בערך2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2(חוֹרֶף)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוניות פרוסות דקצנוניות פרוסות דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום פרוס אנכיתבצל אדום פרוס אנכית9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחסה קצוצהחסה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב דגים תאילנדי (כגון שלושה סרטנים)רוטב דגים תאילנדי (כגון שלושה סרטנים)21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב דגים תאילנדי (כגון שלושה סרטנים)רוטב דגים תאילנדי (כגון שלושה סרטנים)

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא.
קשה לתפוס את ג ' ורצטרמינר, על הגפן הוא יעבור ממושלם המגרש לבשל יתר על המידה תוך מספר שעות. כיין, יש לו רוחב רחב להפליא של מאפיינים שהוא יכול להציג, הוא יכול להיות מונע תבלינים, פרחוני, מתוק, יבש מצמרר עצם, צלול, כתום או ורוד. כשזה נעשה טוב זה דבר של יופי נדיר וחולף שיימשך עשרות שנים, בדומה לזכרה של אישה יפה שנפגשה פעם אחת ונעלמה.
קשה לתפוס את ג ' ורצטרמינר, על הגפן הוא יעבור ממושלם המגרש לבשל יתר על המידה תוך מספר שעות. כיין, יש לו רוחב רחב להפליא של מאפיינים שהוא יכול להציג, הוא יכול להיות מונע תבלינים, פרחוני, מתוק, יבש מצמרר עצם, צלול, כתום או ורוד. כשזה נעשה טוב זה דבר של יופי נדיר וחולף שיימשך עשרות שנים, בדומה לזכרה של אישה יפה שנפגשה פעם אחת ונעלמה.
Gewürztraminer is difficult to capture, on the vine it will go from pitch-perfect to over-ripe in a number of hours. As wine, it has an amazingly wide breadth of characteristics that it can display, it can be spice-driven, floral, sweet, bone-chillingly dry, clear, orange or pink. When it is done well it is a thing of rare, fleeting beauty that will last decades, much like the memory of a beautiful woman met once and disappeared.